Cervann

“Život je najljepši pronalazak prirode, koristi prirodu i uživaj život”

– u ljekarnama i prodavaonicama DM-a

cervan pakiranje tuljac

CERVANN čistač uha je sporogoreći tuljac (tubus) izrađen od prirodnih materijala na osnovu korištenja višestoljetnog iskustva u rješavanju problema higijene uha.CERVANN se koristi kao blagotvorno sredstvo za, prvenstveno, uklanjanje viška cerumena ( ušne masti – voska ) iz uha.

CERVANN je sredstvo za higijenu uha kojim se mogu koristiti osobe svih dobnih skupina.

CERVANN je sredstvo kojim je namoguće oštetiti membranu tympani (bubnjić uha)

CERVANN rješava probleme koji nastaju poremećajem u produkciji cerumena i procesima koji se odvijaju u ušnoj šupljini.

CERVANN djeluje po principu osmoze.To je proces gdje jedna komora (ušna šupljina) povezana s drugom komorom (u našem slučaju CERVANN ) djeluje poprincipu izjednačavanja pritiska u ušnoj šupljini koji se nikad ne postiže.

Topli dim iz tuljca ulazi u ušni kanal,u srednje uho,Eustahijevu tubu,grijući pore,omekšavajući cerumen i smanjujući iritaciju unutar uha.Plamen na vrhu tuljca ( tubusa) stvara vakum koji izvlači i detoksicira začepljeni sustav uha,čisti sinuse i izvlači akumulirane nakupine stare otvdnjele ušne masnoće,listića,kristalizirane proteine,gljivice,bakterije i infekcije u dno tuljca koji se nalazi u ušnoj šupljini prilikom tretmana.

CERVANN je aktivni čistač uha koji će pomoći djeci,odraslima i starijim osobama,a može se koristiti i kod toplokrvnih kućnih ljubimaca.

CERVANN uspješno pomaže kod izvlačenja ušne masti,toksina,listića i parazita iz ušnog kanala te smanjenje pritiska na krajeve živaca i tjelesnih meridijana što će inducirati duboku relaksaciju i povećati duhovni mir i ukupnu zdravstvenu stabilnost organizma.

CERVANN može pomoći eliminaciji uzroka,smanjenjem problema i simptoma te pomoći pri normalizaciji funkcija sluha,vida,dodira i okusa.

CERVANN je proizvod pažljivo ručno izrađen,a kvaliteta i ujednačenost primjene postiže se pravilnim omjerom i balansom svih korištenih elemenata kojima se postiže terapijski učinak na korisnika.

STANDARDNE METODE ČIŠĆENJA UHA

Standardna ,uobičajena metoda čišćenja uha od cerumena(ušne masti) je ispiranje uha vodom koristeći pritisak za izlučivanje cerumena iz uha.

Ispianje vodom često je neugodan postupak s mogućim posljedicama oštećenja ušnog bubnjića,vertiga i sl.

Invazivne metode uključuju različite medicinske naprave za uklanjanje cerumena iz uha pa ima i kirurških zahvata.Svi ti oblici mogu biti vrlo bolni i neugodni s mogućnošću infektivnih i upalnih reakcija koje mogu uzrokovati neplanirane zdravstvene probleme.