O Montani

Montana d.o.o. privatna je, obiteljska tvrtka osnovana 1989. godine u Zagrebu. Početak rada tvrtke bio je usmjeren na veleprodaju i distribuciju u sektoru prehrambene industrije, te trgovinu na veliko i malo ljekovitim biljem. S vremenom smo se orijentirali na proizvodnju vlastitih proizvoda namijenjenih zaštiti i unaprijeđenju zdravlja (Cervann, Decubit), a u ponudu tvrtke smo uključili i specifičan asortiman proizvoda i usluga za promidžbu, s posebnim naglaskom na turističke i ugostiteljske djelatnosti.

Više od 10 godina uspješno surađujemo s vodećim hrvatskim veledrogerijama (Medika, Phoenix Farmacija, Oktal Pharma, Medical Intertrade) putem kojih se proizvodi iz našeg asortimana distribuiraju u sve ljekarne i specijalizirane prodavaonice diljem Hrvatske. Unutrag nekoliko godina naš proizvod Cervann možete naći i u prodavaonicama DM-Drogeriemarkt, a od 2010. godine prisutni smo i na tržištu Bosne i Hercegovine.

Od 2011. godine uvoznici smo i zastupnici proizvoda Vemoherb®Tribulus bugarskog proizvođača biljnih ekstrakata i dodataka prehrani za sportaše Vemo 99 Ltd.

Naša misija je daljnji razvoj vlastitog proizvodnog programa s naglaskom na kvalitetu i prihvatljive cijene, te zadržavanje visoke razine profesionalnosti u radu s našim poslovnim partnerima i kupcima. Visok poslovni moral naša je odrednica kao zalog trajnog rasta i razvoja.